Online factureren is sneller

Heb je je eerste facturen en rekeningen ontvangen? Verwerk deze direct in je e-boekhouding en start met online factureren. Dit gaat gemakkelijk en snel. Zie het voorbeeld hieronder.

Online factureren met e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl is een online boekhoudprogramma waarin jij ook al jouw online facturen maakt. Heb je nog geen account bij e-Boekhouden.nl? Probeer het gratis uit!

Log in bij e-Boekhouden.nl en ga vervolgens naar Boekhouden > Invoeren > Facturen. Hier vul je in van wie je de factuur hebt ontvangen (Relatie), wanneer en de omschrijving. In het voorbeeld gaat het om printpapier.

Bij Tegenrekening vul je de grootboekrekening in die bij de factuur hoort. In dit geval is dat Kantoorbenodigdheden.

 

Online factureren

Waarom online factureren?

Online factureren is een module van het boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl. Deze module is bijna onmisbaar wanneer je een goede administratie wilt voeren. Je houdt hiermee het overzicht en alle facturen worden automatisch verwerkt in de boekhouding. En wanneer je werkt met facturen op basis van abonnementen, verstuur je met gemak honderden facturen. Dit neemt jou veel werk uit handen.

Ook wanneer je facturen in je eigen huisstijl wilt maken, kan dat met e-Boekhouden.nl. Er zijn verschillende sjablonen om aan te passen, zodat jou facturen helemaal aansluiten bij jouw eigen huisstijl.

Wil je ook offertes maken? Met de facturatiemodule is dit ook mogelijk. Je betaalt hiervoor niets extra’s. Met één klik op de knop maak je van de offerte een factuur.