Koppelingen

Het voordeel van e-boekhouden is dat je heel gemakkelijk andere systemen en onderdelen van je bedrijf koppelt. Zo schakel je makkelijk je zakelijke rekening aan je e-boekhouding, of verwerk je automatisch de bestellingen vanuit je webshop.

Zakelijke rekening gekoppeld aan m’n e-boekhouding

e-boekhouden betekent ook dat je makkelijk koppelingen legt naar bijvoorbeeld je bank of je webshop.

Ik heb zelf de zakelijke rekening van Rabobank gekoppeld aan e-Boekhouden.nl. Het handige is dat alles wat er bij- en afgeschreven wordt automatisch wordt verwerkt in de boekhouding. Dit is dus een enorme tijdsbesparing, als je het vergelijkt met elke keer handmatig intypen of inscannen in je boekhouding. Dankzij de Rabobank-koppeling ben ik dus veel minder tijd kwijt met m’n boekhouding.

De koppeling is trouwens gratis, dus wat wil je nog meer?

Kijk voor alle koppelingen op e-Boekhouden.nl/koppelingen.

Gratis koppeling met je accountant

Werk je met een boekhouder of accountant? Dan kan hij of zij gratis je administratie controleren vanuit e-Boekhouden.nl. Je hebt dus geen extra inlog of licentie nodig. Zit gewoon in het pakket!

Aanmaningen en incassobureau

Wat ik zelf ook regelmatig gebruik zijn de betalingsherinneringen in e-Boekhouden.nl. Veel bedrijven zijn te laat met betalen en dan is het handig dat je snel betalingsherinneringen en aanmaningen kunt sturen. Als je klanten dan nog niet betalen, kun je vanuit je e-boekhouding zelfs heel eenvoudig een incassobureau inschakelen. Met een paar kliks is de openstaande factuur bij een incassobureau aangeboden. Zij regelen het dan verder.

Het is bij mij gelukkig (nog) niet voorgekomen dat het nodig was om een incassobureau in te schakelen, maar het is heel handig om te weten dat het mogelijk is.